Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αν όχι το 2020, σίγουρα το 2021 το Final Four στην Αθήνα”

“Αν όχι το 2020, σίγουρα το 2021 το Final Four στην Αθήνα”

Euroleague

Τζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται στο “Νίκος Γκάλης“, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα σε δηλώσεις του τόνισε ότι σίγουρα θα γίνει Final Four στην Αθήνα είτε το 2020, είτε το 2021.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

“Εχουμε πολλές υποψήφιες πόλεις για το Final Four του 2020 και σίγουρα δεν είχαμε ανάγκη να δούμε από κοντά το “Νίκος Γκάλης”. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει το “Νίκος Γκάλης”. Μία από τις υποψήφιες πόλεις πάντως είναι σίγουρα η Αθήνα, που έχει να αναλάβει Final Four από το 2007. Έπειτα από τόσα πολλά χρόνια ίσως πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα. Εάν όχι την επόμενη χρονιά (2020), σίγουρα την επόμενη”.

Για την κόντρα του στο παρελθόν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Η κόντρα με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ανήκει στο παρελθόν. Ο ανταγωνισμός πάντοτε δημιουργήσει εντάσεις και κόντρες, αλλά πλέον έχουμε πολύ καλή σχέση. Πρέπει να κοιτάζουμε πάντα το μέλλον και αυτό κάνουμε”.

Για το επίπεδο της διοργάνωσης: “Το σύστημα είναι πετυχημένο και όλα βαίνουν σύμφωνα με το πλάνο. Πάντοτε θέλουμε να αναπτυσσόμαστε γρήγορα, αλλά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος καταλαβαίνει την ποιότητα της διοργάνωσης. Είμαστε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους ιδιοκτήτες για την προσπάθεια που κάνουν να έχουν ανταγωνιστικές ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…