Κεντρική NBA Πρώην ΝΒΑερ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
NBA

Πρώην ΝΒΑερ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

bisbi

Ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Μάικ Μπίμπι υποστήριξε πως ο πελάτης του ούτε επιτέθηκε, ούτε παρενόχλησε σεξουαλικά δασκάλα στο λύκειο, όπου ο Μπίμπι εκτελεί χρέη προπονητή της ομάδας μπάσκετ.

Ο Μπίμπι δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με τον ισχυρισμό της γυναίκας που διδάσκει στο λύκειο «Shadow Mountain» του Φοίνιξ. Η γυναίκα έβγαλε περιοριστικά μέτρα κατά του Μπίμπι την Παρασκευή, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Arizona Republic».

Ο δικηγόρος του Μπίμπι, Ντόναλντ Χάρις τόνισε πως «με μεγάλη βεβαιότητα, το υποτιθέμενο περιστατικό δεν συνέβη και αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Ο Μπίμπι δεν συμμετείχε σε σεξουαλική επίθεση οποιασδήποτε μορφής, όπως υποστηρίζει η συγκεκριμένη κυρία».

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της γυναίκας η επίθεση έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2017. Τότε, όπως υποστηρίζει, ο Μπίμπι την τράβηξε μέσα στο αμάξι του και την θώπευσε .

Ο 40χρονος Μπίμπι, που αποτέλεσε αστέρα του λυκείου τη δεκαετία του 90′ το οποίο οδήγησε στον πρώτη θέση στην πολιτεία της Αριζόνα. Στα έξι χρόνια που ο Μπίμπι είναι προπονητής του σχολείου, η ομάδα έχει κερδίσει πέντε ακόμη πρωταθλήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …