Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρέλεβιτς: «Μεγάλο το πάθος και η αγάπη από το εξωτερικό»

Πρέλεβιτς: «Μεγάλο το πάθος και η αγάπη από το εξωτερικό»

prelevic

Για τη μεγάλη και θερμή… αγκαλιά που εισέπραξε ταξιδεύοντας το τελευταίο τριήμερο στη Γερμανία, προκειμένου να έχει εκ του σύνεγγυς επαφή με Ελληνες ομογενείς, υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, εκφράστηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου» ενέταξε το ταξίδι του στο πλαίσιο ενημέρωσης οπαδών των «ασπρόμαυρων» στο εξωτερικό, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «KeepPAOKalive», νιώθοντας, όπως εξήγησε, πως τα λόγια του βρήκαν ανταπόκριση.

«Ολοκληρώνοντας ένα τριήμερο ταξίδι στη Γερμανία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη και τη Στουτγάρδη και εξέφρασαν με πολύ όμορφο τρόπο την συμπαράστασή τους στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, να προβληματιστούμε για το παρόν και το μέλλον και να συζητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, από όλο τον κόσμο εύκολα και απλά να στηρίξουν άμεσα την ομάδα μέσα από την πλατφόρμα του KeepPAOKalive», ανέφερε, μέσω των social media της ΚΑΕ, ο Πρέλεβιτς.

Κατέληξε, επισημαίνοντας: «Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων που έγιναν στη Γερμανία, διαπίστωσα για μία ακόμη φορά το πάθος και την αγάπη που έχουν για την ομάδα οι ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού. Ταυτόχρονα όμως κατάλαβα ότι προφανώς δεν είχαμε εκτιμήσει σωστά και εγώ προσωπικά, την σημασία που μπορεί να έχουν αυτές οι επαφές με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όπου κι αν βρίσκονται, στη Θεσσαλονίκη, όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο. Για αυτό και θα πρέπει να συνεχιστούν αυτά τα ταξίδια και οι συναντήσεις για να διαδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το #keeppaokalive και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά…».

Αύριο, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται, μετά από μια εβδομάδα άδειας, να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε διαδικασία προπονήσεων. Πρακτική με την οποία θα βάλει αρχή στην προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Χολαργό (2/3).

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …