Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πηγαίνει Χαλκίδα χωρίς προβλήματα

Πηγαίνει Χαλκίδα χωρίς προβλήματα

paok oloi

Την προετοιμασία του συνέχισε ο ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου με την Κύμη. Ο “δικέφαλος” του Βορρά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του προπονητή.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα στο PAOK Sports Arena (και μετά από δύο ημέρες όπου φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής), συνεχίζοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας για το ημιτελικό Κυπέλλου με τον Γ.Σ. Κύμης.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής και την συμμετοχή όλων των παικτών. Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, πριν από τον ημιτελικό της Τετάρτης. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί (10:00) της Τρίτης για την Αθήνα κι από την πρωτεύουσα θα μεταβεί οδικώς στη Χαλκίδα, ενώ αύριο το απόγευμα, η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσος Καμπούρης.

*Ορίστηκαν σήμερα από το BCL, οι ακριβείς ώρες και ημέρες διεξαγωγής των δύο αγώνων του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα Play-Offs της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 19:30, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 19:30.

*Στην Εθνική ομάδα της Σερβίας κλήθηκε ο Milenko Tepic, ενόψει των τελευταίων αγώνων για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019 της Κίνας, οι οποίοι θα διεξαχθούν 21 & 24 ΄Φεβρουαρίου 2019..”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …