Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παππάς: “Ψυχοφθόρο να μην μπορείς να βοηθήσεις”

Παππάς: “Ψυχοφθόρο να μην μπορείς να βοηθήσεις”

nikos pappas panathinaikos

Ψυχοφθόρο χαρακτήρισε ο Νίκος Παππάς το γεγονός πως δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του στον τελικό. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και απόλαυσε το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Από τη νέα σεζόν, ελπίζω να είμαι καλά και να μπορώ να βοηθήσω. Θα ξεκινήσω θεραπείες από την άλλη εβδομάδα. Παίζαμε για έναν τίτλο και, όταν δεν μπορείς να βοηθήσεις, κάνεις ο,τι μπορείς από τον πάγκο. Είναι ψυχοφθόρο να είσαι πνευματικά ετοιμοπόλεμος, αλλά να μένεις εκτός για μεγάλο διάστημα. Τι να κάνουμε, θα το προσπεράσουμε”.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα: “Είναι ένα ματς που ο κόσμος το απόλαυσε. Μακάρι να είναι έτσι όλοι οι τελικοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι μαχητικός όπως όλες οι ομάδες του κόουτς Παπαθεοδώρου. Μείναμε όμως ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στο τέλος. Από αύριο εστιάζουμε και πάλι στα ματς της Euroleague. Δεν παρουσιάζουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, αλλά είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση”.

Το στοιχείο που έκανε τη διαφορά: “Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά του ΠΑΟΚ, στο τέλος μέτρησε η εμπειρία. Ο Νικ, ο Ιωάννης, ο Κιλπάτρικ και ο Λάνγκφορντ πήραν σωστές αποφάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…