Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: ”Μαζί με τον κόσμο να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη”

Μπάνκι: ”Μαζί με τον κόσμο να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη”

mpanki aek

Ο Λούκα Μπάνκι ζήτησε την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Αντβερπ ώστε ομάδα και παίχτες να πανηγυρίσουν τη νίκη που θα φέρει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

”Προκειται για αναμέτρηση-κλειδί για μας, αφού στόχος μας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο. Ξέρουμε, ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Αντβέρπ παίζει πολύ καλό μπάσκετ, διαθέτει πολύ ταλέντο στο ρόστερ της και δεν είναι τυχαίο, που προκρίθηκε και αυτή στην επόμενη φάση του BCL.

Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Κι αυτό ζήτησα από τους παίκτες μου. Το Διηπειρωτικό Κύπελλο έρχεται σε δέκα μέρες, και έχουμε όλο το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Η Αντβέρπ θα έρθει να μάς αντιμετωπίσει, έχοντας πετύχει τους στόχους της, ενώ εμείς όχι. Περιμένω από τους παίκτες να τα δώσουν όλα αύριο.

Επίσης, ελπίζω οι οπαδοί μας να έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η αυριανή αναμέτρηση και να έλθουν στο ΟΑΚΑ για να δώσουν έξτρα ώθηση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, και όλοι θα χαρούμε πολύ να παίξουμε μπροστά του και να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός στο επίσημο σάιτ της «Ένωσης», με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τους φιλάθλους τους στο Μαρούσι, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να κερδίσουν την πρώτη θέση του ομίλου, λίγο πριν και τα ματς στο Ρίο Ντε Τζανέιρο”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…