Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η μεγάλη στιγμή του Νίκου Ζήση (vid)

Η μεγάλη στιγμή του Νίκου Ζήση (vid)

zisis 1

Ο Νίκος Ζήσης τιμήθηκε από την ΕΟΚ στο Μπάμπεργκ, όπου η Εθνική ομάδα έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά κι όπου αγωνίζεται ο Έλληνας γκαρντ.

Ο άσος της Μπάμπεργκ πήρε μία χρυσή μπάλα και μία φανέλα με τον αριθμό συμμετοχών του από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη και τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την τιμή αυτή. Ήταν μια έντονα συναισθηματική στιγμή για μένα. Είναι εδώ η οικογένειά μου και αρκετός κόσμος της Μπάμπεργκ και πολλοί Έλληνες. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Είναι η ώρα αυτών των νέων παιδιών να βγουν μπροστά. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπαίνοντας σε αυτόν τον αγώνα έχουμε ρεκόρ 10-1 και αυτό δείχνει την καταπληκτική δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα. Το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη δουλειά που έκαναν. Πιστεύω πως πολλά από αυτά τα βοήθησε η Εθνική Ομάδα γιατί κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση και βγήκαν μπροστά για τις ομάδες τους και κάνουν γενικότερα πολύ καλές εμφανίσεις”, τόνισε ο Έλληνας άσος.

Δείτε τη βράβευση:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…