Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η ΑΕΚ κόντρα στην… πιο άστοχη ομάδα στις βολές

Η ΑΕΚ κόντρα στην… πιο άστοχη ομάδα στις βολές

jordan theodore aek

Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ (21.30) την Αντβέρπ και το Champions League αναφέρει κάποια ιδιαίτερα νούμερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η αντίπαλος της “Ενωσης” αποτελεί την πιο άστοχη ομάδα της διοργάνωσης στις βολές.

Αναλυτικά:

  • Η AEK έχει χάσει μόνο σε ένα από τα 12 τελευταία ματς της στο BCL. Έχει νικήσει στα πέντε τελευταία εντός έδρας και έχει ισοφαρίσει το καλύτερο ρεκόρ της σε Regular Season.
  • Η Telenet Giants Antwerp έχει χάσει σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο BCL, μαζί με τα δύο τελευταία.
  • Η Telenet Giants Antwerp έχει ευστοχήσει μόνο στο 67,7% των βολών της αυτή τη σεζόν, στο χαμηλότερο ποσοστό % μεταξύ όλων των ομάδων.
  • Ο Vince Hunter έχει βάλει 243 πόντους, περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη σε αυτή τη Regular Season. Έχει συνολικά 10 ασίστ στα τελευταία δύο του παιχνίδια, όσες δηλαδή είχε μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές της σεζόν.
  • Ο Ismael Bako (57) είναι ο καλύτερος σκόρερ της Telenet Giants Antwerp στο BCL από το ξεκίνημα του 2019. Τα δύο του double-double αυτή τη σεζόν ήρθαν μακριά από την έδρα της ομάδας του.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…