Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Ελλάδας: Αφιέρωσαν τη νίκη στον Ζήση! “Άξια όλα τα παιδιά”

Εθνική Ελλάδας: Αφιέρωσαν τη νίκη στον Ζήση! “Άξια όλα τα παιδιά”

zisis 1

Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Γερμανία, πήρε τη νίκη και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου μετά το ματς αφιέρωσαν τη νίκη στον Νίκο Ζήση, που ήταν παρών στο ματς, και ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε ότι όλα τα παιδιά είναι άξια.

Αναλυτικά:

“Τα παιδιά έκαναν φανταστική εμφάνιση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δυναμισμό που είχαμε σε όλες τις φάσεις, κάτι που δεν περίμεναν οι Γερμανοί. Οι παίκτες μας έβαλαν το κορμί τους σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Όλα τα παιδιά είναι άξια, ακόμη περισσότερο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που μετά από όσα έχει περάσει αξίζει μια θέση στην Εθνική. Μια ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που μέχρι τα 30 έπαιζε στην Α2 και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Περίμενα την Εθνική εδώ από τη στιγμή που άκουσα πως θα έρθει εδώ. Πήγα σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας εδώ. Η σημερινή τιμή είναι ξεχωριστή και θα τη θυμάμαι για πάντα. Ήταν όλα τέλεια, μπράβο στα παιδιά που τελείωσαν ιδανικά τον προκριματικό γύρο και έχουμε όλα τα φόντα για να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και στο Παγκόσμιο, με τη συμμετοχή και των κορυφαίων μας παικτών. Μπράβο σε όλους και χαίρομαι για όσους εκπλήρωσαν το όνειρό τους να φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής. Δεν υπάρχει αντάλλαγμα γι’ αυτό, είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν Έλληνα αθλητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…