Κεντρική Β' Εθνική Έσπερος Λαμίας: “Γίναμε μάρτυρες σφαγιαστικής διαιτησίας”

Έσπερος Λαμίας: “Γίναμε μάρτυρες σφαγιαστικής διαιτησίας”

Ο Έσπερος Λαμίας δεν τα κατάφερε κόντρα στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, καθώς ηττήθηκε με 63-61, αλλά έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Έσπερος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι έγιναν μάρτυρες μίας σφαγιαστικής διαιτησίας.

Αναλυτικά:

“ΚΥΡΙΟΙ Σήμερα Κυριακή 03-02-2019 γίναμε μάρτυρες σφαγιαστικής διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ για τον αγώνα Β’ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (όμιλος Βορρά),με αντίπαλο τους Μαχητές Δόξα Πεύκων Θεσσαλονίκης.

Κύριοι, η επιείκειά μας μας σε πολλές μέχρι σήμερα μέτριες και κακές διαιτησίες,εκλήφθηκε ως αδυναμία. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. Σήμερα 03-02-2019 οι διαιτητές (basketball ??)κ.κ. ΡΑΧΙΩΤΗΣ και ΤΣΑΧΑΚΗΣ, με ιδιαίτερο ΖΉΛΟ ο κ.ΡΑΧΙΩΤΗΣ κατόρθωσαν να ανατρέψουν ,με τα περίεργα σφυρίγματά τους,το (60-49) υπέρ του ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ στο 03:48” πριν το τέλος του αγώνα, σε (61-63) με την λήξη του ,υπέρ των Μαχητών Δόξας Πεύκων Θεσσαλονίκης.

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ(3) ΧΡΟΝΙΑ , ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ. Ξέρουμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και δικαιούνται ανάλογο αριθμό λαθών,σε όλη την διάρκεια ενός αγώνα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΕ (03:48”) ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ. Θέλουμε να πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι ,ότι η συμπαθής ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε η ιδία συμμετοχή,στο ανοσιούργημα σε βάρος μας.

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΟΔΚΕ ,ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ. Ζητούμε την εξαίρεση τους από τούδε και στο εξής από τους αγώνες του Έσπερου Λαμίας ,καθώς και την παραδειγματική τιμωρία τους. Σας αποστέλλουμε βιντεοσκοπημένο τον αγώνα,για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι,τα καταδικαστικά για την ομάδα μας λάθη τους, που διαμόρφωσαν το τελικό (61-63) σε βάρος του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΕΘΑ ΔΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΜΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Επένδυση στο μέλλον με εισήγηση Καραχάλιου και Βούλγαρη

Ο Πανελευσινιακός επενδύει στο μέλλον κι έτσι δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς Θανάση Πούρ…