Κεντρική Basket League Άρης Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άρης

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άρης

aris

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Άρης και ετοιμάζεται για τα δύο φιλικά που θα δώσει μέσα στην εβδομάδα. Μοναδική απουσία για τον Γιάννη Καστρίτη ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής για το τελευταίο “παράθυρο” της FIBA.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ: “Στις προπονήσεις επανήλθαν σήμερα (18/02) το απόγευμα οι παίκτες του Αρη, μετά το χθεσινό (17/02) ρεπό. Η τρίτη βδομάδα προετοιμασίας περιλαμβάνει δυο φιλικούς αγώνες, αυτόν της Τετάρτης (20/02) κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, που είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση του φίλου της ομάδας μας, Δημήτρη. Και αυτόν του προσεχούς Σαββάτου (23/02), απέναντι στη Lukoil Levski, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Σερρών.

Απών από τις προπονήσεις της ομάδας είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ενσωματώθηκε σήμερα (18/02) στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, που θα δώσει τα δυο τελευταία της παιχνίδια, στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…