Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game All Star Game: Το χάρηκαν όλοι

All Star Game: Το χάρηκαν όλοι

2078401

Διαβάστε όσα δήλωσαν οι Ρικ Πιτίνο, Ντέιβιντ Μπλατ, Λούκα Μπάνκι κι Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του All Star Game.

“Ήταν διασκεδαστικα! Αυτό έχει σημασία. Η άμυνα που παίξαμε σήμερα μου θύμισε μερικές από τις κακές ομάδες μου!”, τόνισε ο Πιτίνο.

“Οι Έλληνες το διασκέδασαν πιο πολύ! Ήταν απολαυστικό να τους δω, να γνωρίσω κάποιους απο τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Είναι ωραίο να βλέπεις παίκτες να το διασκεδάζουν!”, πρόσθεσε.

“Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν μία πολύ θετική μέρα, μια ωραία μέρα για τους φίλους του μπάσκετ, σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, με μεγάλη ιστορία και τεράστια μπασκετική κουλτούρα. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να θεωρήσεις ότι ο προπονητής κερδίζει και άλλα που κερδίζουν οι παίκτες. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Σίγουρα δεν ήταν μία από αυτές τις μέρες. Ας ρίξουμε το φταίξιμο στους προπονητές. Το πιο σημαντικό ήταν ότι το διασκέδασε ο κόσμος”, τόνισε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Για το αν μπόρεσε να δει και πάλι την Θεσσαλονίκη, στην οποία πέρασε αρκετούς μήνες ως προπονητής του Άρη:
Ήρθαμε λίγο πριν το παιχνίδι, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να δω κάποια μέρη που ξέρω, αλλά σίγουρα θα το κάνω σε μία διακοπή, γιατί είναι ένα μέρος που εκτιμώ πολύ”.

Γι α το αν είπε κάτι στους Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού: “Προσπάθησα να τους πω πριν το παιχνίδι να μη μας πληγώσουν! Δε με άκουσαν όμως. Έπαιξαν, το διασκέδασαν, προσπάθησαν να κερδίσουν και έκαναν καλή δουλειά. Στα All Star Games είναι παιχνίδια που ο προπονητής δε μπορεί να κάνει και πολλά. Είναι ωραία ατμόσφαιρα για όλους αλλά ο προπονητής… βασανίζεται!”

“Ήταν απόλαυση να είμαι εδώ. Μου άρεσε πολύ που πέρασα αυτήν τη μέρα με ανθρώπους εκτιμώ. Ήταν μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από την πίεση. Αυτό που προέχει τώρα είναι τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με την ομάδα μου στη Βραζιλία, παιχνίδια σημαντικά για όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Συνάντησα πολλούς φίλους εδώ, πέρασα ωραία και είδα φίλους”, δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι.

Για τη μη συμμετοχή του Χάντερ στο διαγωνισμό καρφωμάτων: “Δε θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό. Αν ήταν αλλιώς το πρόγραμμα μπορεί και να συμμετείχε. Επειδή δεν ένιωθε να πατάει καλά, επιλέξαμε να μη ρισκάρουμε γιατί ο κόσμος θα περίμενε να δει προσπάθεια 100%. Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια στη Βραζιλία και δε θέλαμε να ρισκάρουμε”.

“Ήταν ένα πολύ καλό διήμερο το οποίο αποφόρτισε όλους τους παίκτες και τους προπονητές του μπάσκετ. Ήταν ένα οργανωμένο διήμερο, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και με πολλά παιδιά. Αυτό δείχνει ότι είναι πετυχημένο All Star, πολύ οργανωμένο και σε ένα γήπεδο, άκρως μπασκετικό. To διασκεδάσαμε, ελπίζουμε και ο κόσμος και ελπίζουμε επίσης και του χρόνου, να είναι το ίδιο καλό”, τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …