Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game All Star Game: Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο του 2019 από τον ΣΕΠΚ

All Star Game: Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο του 2019 από τον ΣΕΠΚ

Το πρώτο σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2019 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του All Star Game. Το σεμινάριο διεξήχθη στο”Μίμης Τσικίνας” της ΧΑΝΘ και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ομιλητές ήταν οι Χρήστος Μαρμαρινός, Θόδωρος Αστεριάδης και Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Με επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Tοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το νέο έτος, το οποίο διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του ΕΚΟ All Star Game ‘19. Οι ομιλητές ανέλυσαν σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού εμβαθύνοντας σε επιμέρους λεπτομέρειες, ενώ κι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ρωτώντας για να λύσουν τυχόν απορίες.

Το Σεμινάριο ξεκίνησε με τον Χρήστο Μαρμαρινό να φέρνει την επιστήμη της στατιστικής και της οικονομολογίας πιο κοντά στον Έλληνα προπονητή αναλύοντας το «advance stats for game analysis». Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων, Θόδωρο Αστεριάδη, ο οποίος προσπάθησε να εμβαθύνει στην «open motion», τόσο σε επίπεδο θεωρίας όσο και πράξης. Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τον πρώην προπονητή του Ηρακλή και νυν των Μαχητών Δόξας Πεύκων, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στο θέμα του «offensive transition».

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης τίμησε για την πολύτιμη βοήθεια του αλλά και για την άριστη φιλοξενία, τον Διευθυντή της Χ.Α.Ν.Θ., Δημήτρη Καραΐσκο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: «Δεν προβάλλουμε παράλογες και αναιτιολόγητες απαιτήσεις»

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα χρήματα που δεν έχουν πάριε οι ομάδες από το στοίχημα, ό…