Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game All Star Game: Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

All Star Game: Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Στο πλαίσιο του All Star Game, αντιπροσωπεία φορέων που μετέχουν στο θεσμό βρέθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Τα παιδιά υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό όσους βρέθηκαν εκεί, με το χαμόγελο όλων να είναι το μεγαλύτερο δώρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Αγάπη και χαμόγελα ενόψει του ΕΚΟ All Star Game ‘19 μοίρασε στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου αντιπροσωπεία φορέων που μετέχουν στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, που συνεχίζεται σήμερα και κορυφώνεται αύριο Κυριακή (10/2)στη Θεσσαλονίκη.

Έγιναν δεκτοί από τα παιδιά με ενθουσιασμό, μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και απάντησαν στα ερωτήματά τους για το πόσο όμορφο είναι το Μπάσκετ, για το πως γίνεται κάποιος μπασκετμπολίστας και αν πρέπει να είναι ψηλός, αλλά και τόνισαν τη σημασία της προσπάθειας, της χαράς της συμμετοχής και της πίστης για ζωή.

«Είστε το σημαντικό παράδειγμα για τη μάχη που πρέπει να δίνουμε καθημερινά όλοι μας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Μανώλης Παπαμακάριος, ενω ο Ταμίας του ΕΣΑΚΕ Μανώλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε τη σημασία του μηνύματος που δίνουν τα παιδιά και οι συνοδοί, αλλά και όσοι βοηθούν το Παιδικό Χωριό SOS.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ Ρομπέρτο Καραχάνας κάλεσε τα παιδιά να ακολουθούν τον αθλητισμό «γιατί μας κάνει καλύτερους στην ψυχή και στο μυαλό», ενώ η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και ένα από τα σπίτια που ζουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS.

Στην αντιπροσωπεία του EKO All Star Game ‘19, την οποία υποδέχθηκε και ευχαρίστησε θερμά ο επικεφαλής της δομής Άκης Δρεπανίδης, μετείχαν ο Ταμίας του ΕΣΑΚΕ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος, ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Ευάγγελος Καφετζόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ, Ρομπέρτο Καραχάνας, εκπρόσωποι της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με Αμαξίδιο, της ΧΑΝΘ, αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη και της ομάδας μπάσκετ φορέων του ΟΚΑΝΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: «Δεν προβάλλουμε παράλογες και αναιτιολόγητες απαιτήσεις»

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα χρήματα που δεν έχουν πάριε οι ομάδες από το στοίχημα, ό…