Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game All Star Game 2019: Έλαμψε το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκη!

All Star Game 2019: Έλαμψε το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκη!

Το φίλαθλο κοινό ευχαρίστησε ο ΕΣΑΚΕ για την παρουσία που είχε στο All Star Game 2019. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο event και η διοργανώτρια αρχή τον ευχαρίστησε για την πολύ ωραία εικόνα που δημιουργήθηκε στο “Nick Galis Hall”.

Αναλυτικά το θέμα του ΕΣΑΚΕ:

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ All Star Game 2019 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς το φίλαθλο κοινό αλλά και ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης, που «αγκάλιασαν» όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου της 23ης στην σειρά διοργάνωσης του ΕΚΟ All Star Game και αποτέλεσαν το πιο λαμπρό αστέρι της «Γιορτής των Αστεριών»!

Η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού της Θεσσαλονίκης ήταν  συγκλονιστική όχι μόνο στον κεντρικό αγώνα του ΕΚΟ All Star Game Greek Stars – World Stars, που πραγματοποιήθηκε μπροστά στις κατάμεστες από παιδιά και οικογένειες εξέδρες του Αλεξάνδρειου, αλλά και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις του τριημέρου που ήταν αφιερωμένο στην συμπλήρωση 100 ετών ελληνικού μπάσκετ:

* Το κλειστό γήπεδο της ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας» γέμισε την Παρασκευή 8/10  από παιδιά, μαθητές – αθλητές των Γυμνασίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΕΚΑΣΘ για τους αγώνες «3 on 3» και στον Διαγωνισμό Τριπόντων.

* Μεγάλη ήταν, επίσης, η συμμετοχή στο Σεμινάριο Προπονητών του ΣΕΠΚ, που πραγματοποιήθηκε, επίσης, στην ΧΑΝΘ το Σάββατο 9/10.

* Εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ και παιδιά απόλαυσαν το Σάββατο 9/10 το πρωί το Event που έγινε στην Πλατεία Αριστοτέλους στο περίπτερο του ΕΚΟ All Star Game 2019 με την συμμετοχή των αθλητών, των mascots των ΚΑΕ της Betshop Basket League και των cheerleaders της Ζαλγκίρις.

* Πλήθος κόσμου, ακόμη, βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για το ΕΚΟ All Star Game της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και στον Αγώνα Rising Stars – All Time Stars.

Στο πλαίσιο του τριημέρου και της συμπλήρωσης 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ η Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ All Star Game 2019 τίμησε το Σάββατο (9/2) συλλόγους με ανεκτίμητη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ και μεγάλες μορφές της ιστορίας του αθλήματος (Γιάννης Ιωαννίδης, Χρήστος Μιχαηλίδης, Χάρης Παπαγεωργίου από τον Άρη, Νικόλαος Ατματζίδης από τον Δημόκριτο, Κώστας Χαΐτογλου, Κώστας Πιλαφίδης και Λευτέρης Κακιούσης από τον Ηρακλή, Νίκος Βεζυρτζής, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Νίκος Σταυρόπουλος από τον ΠΑΟΚ και τις ΚΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ), ενώ έδειξε την κοινωνική ευαισθησία του Επαγγελματικού Μπάσκετ και όλων των φορέων του με τις επισκέψεις:

* Στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

* Στην Συνδυασμένη Μονάδα Εντατικής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης (ΜΕΨΥ) και Κοινωνικής Επανένταξης (ΜΚΕ) μονάδα του ΟΚΑΝΑ στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ ευχαριστούν θερμά για την στήριξη τους, τους Συνδιοργανωτές του 23ου ΕΚΟ All Star Game την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, όπως, επίσης, τον Δήμο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση.

Επίσης, ευχαριστούν για την πολύτιμη συμπαράσταση τους στην διοργάνωση τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών, την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, των ΧΑΝΘ και τον ΟΚΑΝΑ.

Τις πιο μεγάλες ευχαριστίες αξίζουν οι χορηγοί του ΕΚΟ All Star Game ’19: Ο Μεγάλος Χορηγός της «Γιορτής των Αστεριών» για δεύτερη συνεχή χρονιά από την αναβίωση του θεσμού πέρυσι στην Πάτρα,  η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία καυσίμων, η ΕΚΟ. Η Betshop, η οποία εκτός από Μεγάλος Χορηγός της Basket League, ήταν Επίσημος Χορηγός των Διαγωνισμών Τριπόντων και Καρφωμάτων. Οι Ασημένιοι Χορηγοί WATT&VOLT, Λούξ, Spalding, ATHLOS, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ΔΕΘ HELEXPO, ΕΛΤΑ, AVANCE, THESIS, η Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ και ο Χορηγός Έκδοσης του Event Program ALLSTAR BASKET.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…