Κεντρική Β' Εθνική Τρομερά άτυχος ο Δραγάτης!

Τρομερά άτυχος ο Δραγάτης!

dragatis

Ακόμα έναν σοβαρό τραυματισμό καλείται να ξεπεράσει ο Άγγελος Δραγάτης. Ο ταλαντούχος αθλητής του Δούκα προσγειώθηκε ανώμαλα στο παρκέ, έπειτα από κάρφωμα που έκανε στο παιχνίδι του Δούκα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε να χειρουργηθεί άμεσα, με τον νεαρό άσο να περνάει την πόρτα του χειρουργείου την Τετάρτη. Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο από το γιατρό του Συλλόγου, Αναστάσιο Τόκη και πλέον ξεκινάει ακόμα μία δύσκολη “μάχη” για την επιστροφή του στα παρκέ.

Αναλυτικά:

“Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τετάρτη (09/01) ο Άγγελος Δραγάτης. Ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο από το γιατρό του Συλλόγου μας, Αναστάσιο Τόκη, στο Μετροπόλιταν.

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Άγγελος Δραγάτης προσγειώθηκε ανώμαλα στο παρκέ, έπειτα από κάρφωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο αθλητής εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας το οποίο και αποφάσισε να χειρουργηθεί άμεσα.

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον παίκτη και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Νίκες που κρίθηκαν στην παράταση πήραν ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας. Δείτε αναλυτικά τα αποτε…