Κεντρική NBA To σχόλιο των Κάρι και Κερ για τον… τρομερό Χάρντεν
NBA

To σχόλιο των Κάρι και Κερ για τον… τρομερό Χάρντεν

stephen curry steve kerr warriors

Για την ήττα από τους Ρόκετς αλλά και για τον Τζέιμς Χάρντεν (πέτυχε 44 πόντους και σκόραρε με τρίποντο στο τέλος με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι Ρόκετς) μίλησαν οι Κάρι και Κερ. Ο καλαθοσφαιριστής των Γουόριορς σχολιάζοντας ότι η ομάδα του έχασε διαφορά 20 πόντων, είπε:

“Όταν έχεις τέτοιο προβάδισμα, δεν το χάνεις. Είναι σκληρό. Έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας. Εμείς τεμπελιάσαμε λίγο με το προβάδισμα που είχαμε. Είναι άσχημο να χάνεις στην έδρα σου. Πρέπει να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες, να είμαστε μαζί για 40 λεπτά. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε”.

Οσο για τον Χάρντεν; “Έχει μεγάλη εμπειρία, ειδικά μετά και τα περσινά πλέι οφ και την μεταξύ μας σειρά. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Συνολικά, ήμασταν καλοί. Είχε 9 βολές. Αλλά είχε το μομέντουμ με τα τρίποντα, πήρε μεγάλα σουτ και τα έβαλε. Ειδικά το τρίποντο ισοφάρισης στο τέλος και αυτό στο φινάλε της παράτασης”.

Ο τεχνικός των Γουόριορς ανέφερε για τον “Μούσια”: “Κάνει αυτό που ξέρει. Είναι… μάστερ του isolation, των τριπόντων με step back, είναι καλός στο να παίρνει φάουλ. Κάναμε καλή δουλειά που δεν τον στείλαμε στις βολές για το μεγαλύτερο μέρος. Δεν είμαι χαρούμενος με την τελευταία απόφαση. Νόμιζα ότι ο Χάρντεν έσπρωξε τον Γκριν. Τού δίνω τα εύσημα. Έβαλε ένα απίθανο σουτ στο τέλος και ήταν μια απίστευτη εμφάνιση συνολικά!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…