Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για τον ΠΑΟΚ

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για τον ΠΑΟΚ

phil goss paok holon

Ο ΠΑΟΚ με το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Φρίμπουργκ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και μένει να ξεκαθαρίσει σε ποια θέση θα τερματίσει.

Η ΚΑΕ αναφέρει για τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής:

“Με τη νίκη του στην Ελβετία επί της Fribourg, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και το μόνο που μένει πλέον να ξεκαθαρίσει η θέση στην οποία θα τερματίσει.
Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει την ερχόμενη Τρίτη την Iberostar Tenerife και στο “PAOK Sports Arena”, τότε θα περάσει ως 3ος. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ηττηθεί, τότε θα περάσει ως 3ος αν η Ηapoel Holon επικρατήσει ενός έδρας της Nanterre και ως 4ος αν οι Γάλλοι φύγουν με τη νίκη από το Ισραήλ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περάσει ως 2ος, καθώς ακόμα κι αν τερματίσει με το ίδιο ρεκόρ με τη Reyner Venezia, υστερεί στην ισοβαθμία. Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει στην 3η θέση, τότε στα Play-Offs θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση στον 1ο, 2ο ή 4ο όμιλο, ενώ αν περάσει ως 4ος, τότε θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που πήραν την 1η θέση στον 1ο, 2ο ή 4ο όμιλο. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι των Play-Offs στην έδρα του. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5/6 και 12/13 Μαρτίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…