Κεντρική Elite League Ο εντυπωσιακός Τζόρτζεβιτς κι ο εκτελεστής Πολίτης!

Ο εντυπωσιακός Τζόρτζεβιτς κι ο εκτελεστής Πολίτης!

stefan djorjevic xarilaos trikoupis

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι από τους παίκτες, που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και για ακόμη μία φορά απέδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του. Ο παίκτης του Χαρίλαου Τρικούπη πραγματοποίησε ακόμη μία “μαγική” εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στο Ψυχικό.

Ο πολύπειρος σέντερ στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής σημείωσε συνολικά 27 πόντους και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου να πάρει ένα σπουδαίο διπλό. Ο Τζόρτζεβιτς είναι εξαιρετικός από την αρχή του πρωταθλήματος, η απόδοση του κυμαίνεται πάντα σε υψηλά στάνταρ και σε όλα τα ματς έχει πετύχει πάνω από 15 πόντους.

Η χθεσινή του εμφάνιση ήταν η κορυφαία του για φέτος, καθώς ξεπέρασε τους 26 πόντους που είχε σημειώσει τη δεύτερη αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Βέβαια, η εμφάνιση του δεν στάθηκε από μόνη της αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στον Χαρίλαο. Χρειάστηκε κι ο ψυχρός εκτελεστής, Μιχάλης Πολίτης, για πετύχει το καλάθι της νίκης στην τελευταία φάση του αγώνα, παγώνοντας τους φίλους των γηπεδούχων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…