Κεντρική Διεθνή Σταθερή στα rankings του BCL η ΑΕΚ, άνοδος για Προμηθέα και ΠΑΟΚ! (pic)

Σταθερή στα rankings του BCL η ΑΕΚ, άνοδος για Προμηθέα και ΠΑΟΚ! (pic)

55 1

Τα power rankings πριν από την 13η αγωνιστική παρουσίασε το BCL, με την ΑΕΚ και τον Προμηθέας να βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει σταδιακά.

Η ΑΕΚ διατηρήθηκε στο Νο2 , με την επίσημη ιστοσελίδα του BCL να αναφέρει: “Ας δώσουμε απλά το βραβείο του MVP της σεζόν στον Βινς Χάντερ, εντάξει; Η ΑΕΚ είναι στους “16” και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια για να ταιριάξει ο Τζόρνταν Θίοντορ με τον Χάντερ και τους υπόλοιπους, οπότε ναι, να φοβάστε, η “Βασίλισσα” θέλει κι άλλη εξουσία με το τρόπαιο. Ρεκόρ σεζόν: 21-8″.

Ο Προμηθέας ανέβηκε 3 θέσεις (από 12 στο 9) και σημειώνεται: “Τα πράγματα αλλάζουν σε όλη την Ευρώπη, αλλά ο Προμηθέας παραμένει μια καλή ιστορία. Οι τρεις ελληνικές ομάδες του θεσμού είναι στο 10-5 στο εγχώριο πρωτάθλημά τους και ο Προμηθέας βρίσκεται πολύ κοντά στα playoffs επίσης. Ρεκόρ σεζόν: 19-10”.

Άνοδος και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε δύο θέσεις (από 16 στο 14), και το BCL υπογραμμίζει: “Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Φριμπούρ και την Τενερίφη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Θέλει τουλάχιστον να κάνει 1-1, για να έχει μια καλή πιθανότητα να βρεθεί στους “16”. Η κυρίαρχη εμφάνισή του επί της ΑΕΚ στο εγχώριο πρωτάθλημα μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει το 2-0 και θα προκριθεί άνετα στην επόμενη φάση, αλλά έχουμε κάνει λάθος ξανά. Ρεκόρ σεζόν: 19-10″.

  • ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωση συλλυπητήρια

    ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

    Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…