Κεντρική Γυναίκες Σταμάτη: “Ό,τι μπορούμε για να είμαστε αυτές που πρέπει…”

Σταμάτη: “Ό,τι μπορούμε για να είμαστε αυτές που πρέπει…”

Olympiacos Women 1

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να υποδεχτεί την Σοπρόν με στόχο να πάρει την πρώτη νίκη στην Euroleague. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η Εβίνα Σταμάτη τόνισε:

“Όπως έχουμε κάνει σε όλη την πορεία μας στην Ευρωλίγκα, έτσι και απέναντι στην Sopron παλέψουμε για κάθε κατοχή. Πρόκειται για μία ομάδα που μας νίκησε στην Ουγγαρία και τώρα στην Χαλκίδα και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε αυτές που πρέπει στο παρκέ”.

Ο προπονητής, Γιώργος Παντελάκης ανέφερε: “Πρόκειται για μία ακόμα αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα. Η Sopron Basket είναι μία πολύ δυνατή αντίπαλος, η οποία έχει πλέον στις τάξεις της και την Κάσας, που την έχει ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο. Εμείς από την μεριά μας παίζουμε μακριά από την φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω όπως και στο παιχνίδι με την Fenerbahce, έτσι και την Τετάρτη, ο κόσμος της Χαλκίδας θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει με τη φωνή του.

Εχουμε δουλέψει καλά όλο αυτό το διάστημα και εχουμε εντάξει στο 100% της ομάδας μας την Τίκβιτς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και από την μεριά μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…