Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Οι παίκτες μας αξίζουν θαυμασμό”

“Οι παίκτες μας αξίζουν θαυμασμό”

antonis koniaris paok peristeri

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, καθώς κέρδισε εύκολα εντός έδρας την ΑΕΚ. Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” μετά το ματς τόνισε ότι οι παίκτες του αξίζουν τον θαυμασμό.

Αναλυτικά:

“Όπως είχαμε πει ήταν ένα παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων. Ελέγξαμε το παιχνίδι για περίπου 40 λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Το ξεκίνημα μας ήταν ενδεικτικό, του ότι θέλαμε να επιβληθούμε. Η άμυνα του Κόνιαρη στον Θίοντορτ έβγαλε τη ΑΕΚ εκτός ρυθμού. Είχαμε συνεργασίες και σκοράραμε αρκετούς πόντους κι αυτό οφείλετε σε όλα τα παιδιά. Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη για εμάς, ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ που είναι ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του Basketball Champions League με πολύ καλό ρόστερ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που είναι άξιοι όχι απλά θαυμασμού αλλά σεβασμού για τη δουλεία τους και την εικόνα τους. Συνεχίσουμε με το παιχνίδι στην Ευρώπη που θα δουλέψουμε για να πάρουμε ακόμα μια σημαντική νίκη. Το τμήμα μπάσκετ κάνει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ περήφανο. Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε στο γήπεδο κι απόλαυσε όμορφο μπάσκετ.

Εμείς προσωπικά πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάποια πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, τους οποίους στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να τους ατυχούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ξανθόπουλος είχε 10 ασίστ, είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.

Μέσα στο παιχνίδι συγκεντρώνομαι σε άλλα πράγματα και δεν καταλαβαίνω τη διάφορα στις βολές. Ήταν ένα παιχνίδι σκληρό με πολλές επαφές. Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Τα δικά μας λάθη έδωσαν στην ΑΕΚ εύκολους πόντους. Δεν είχαμε την απαιτουμένη συγκέντρωση για να διατηρήσουμε το +21″.

Για την ομαδική λειτουργία της ομάδας που πέτυχε 88 πόντους παρά την κακή επιθετική βραδιά του Γκος: “Νομίζω το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Ο Γκος είναι ηγέτης αλλά η ομάδα έχει ποιότητα και προσωπικότητα. Εκτός από το σκορ πρέπει να κάνεις κι αλλά καλά. Εμείς είχαμε παίκτες με επιθυμία, είχαμε 7 κοψίματα κόντρα σε μία ομάδα με μεγαλη αθηλτικότητα. Ο Τέπτις είχε πολλά ριμπάουντ, υπάρχουν και άλλοι τομείς που δίνουν σε παίκτες την ικανότητα να βοηθήσουν. Ο Κόνιαρης ξόδεψε ενέργεια και φάουλ ,για να μην βάλει στον ρυθμό τον Θίοντορ.

Η εικόνα στο σημερινό παιχνίδι δείχνει μια μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Η συνολική παρουσία της ΑΕΚ ως τώρα σε έναν δύσκολο όμιλο έδειχνε πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Εμείς ξέρουμε τις δικές μας. Δεν έχουμε την ποιότητα άλλων ομάδων. Προσπαθούμε μέσα από δουλεία και με κίνητρο να δώσουμε πιθανότητες στην ομάδα μας για να προχωρήσει.

Γενικά δε φοβάμαι. Δουλεύουμε κι είμαστε εδώ. Είμαστε υπεύθυνοι και ανταγωνιστικοί. Δουλευθούμε κάθε μέρα μαζί, είμαστε ειλικρινείς στις σχέσεις και δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Σαν σύλλογος, σαν παίκτες, σαν σταφ. Η ομάδα κινητοποιήθηκε και πιστεύω πως θα βρεθεί λύση”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …