Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κι εγώ αγαπώ τον Πιτίνο, ζωτικής σημασίας η νίκη στο ντέρμπι…”

“Κι εγώ αγαπώ τον Πιτίνο, ζωτικής σημασίας η νίκη στο ντέρμπι…”

nikos pappas promitheas panathinaikos

Για τον Ρικ Πιτίνο αλλά και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Νίκος Παππάς. Συγκεκριμένα ο Ελληνας παίκτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πράσινη” ανέφερε:

“Μπορεί ο χρόνος που βρίσκεται στην ομάδα να είναι πολύ λίγος, αλλά η αλήθεια είναι πως ήδη υπάρχουν πολλές αλλαγές και φαίνονται. Και στην ψυχολογία μας, αλλά και στο παιχνίδι μας. Ο Πιτίνο είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, κάτι που φαίνεται και από τις προπονήσεις. Έχει ιδέες για το παιχνίδι που δεν έχουμε ξανακούσει και ξαναδουλέψει, που είναι πρωτόγνωρες για μας.

Έχει τεράστια προπονητική εμπειρία και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει όλους. Έχουμε διάθεση, έχουμε κίνητρο και ουσία στο παιχνίδι μας. Μακάρι να μην το γρουσουζέψουμε και να συνεχίσουμε έτσι τώρα που το πρόγραμμα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Για την εκτίμηση και την αγάπη του Πιτίνο προς τον ίδιο: “Είναι ο πρώτος προπονητής στην καριέρα μου που λέει κάτι τέτοιο και τον ευχαριστώ πολύ. Να τα λέμε κι αυτά. Επίσης δεν έχω πρόβλημα να πω ότι κι εγώ τον αγαπώ πολύ. Είναι εξαιρετικός. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και το καλοκαίρι να με καλέσει στο Μαϊάμι, όπου έχω ακούσει ότι έχει ένα πολύ ωραίο εξοχικό”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον μεγάλο ματς αντίπαλο. Η νίκη είναι για μας ζωτικής σημασίας. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το διπλό στο ΣΕΦ. Είδατε και στην Πάτρα τι έγινε… Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, είτε παίζουμε καλά, είτε όχι. Τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε μέσα στο 2019 να του δώσουμε περισσότερες χαρές με το μπάσκετ που θα παίξουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…