Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ήταν παιχνίδι αυτοσεβασμού”

“Ήταν παιχνίδι αυτοσεβασμού”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Το Ρέθυμνο πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό, καθώς κέρδισε το Λαύριο εκτός έδρας και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά το ματς τόνισε ότι ήταν ένα παιχνίδι αυτοσεβασμού.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την μαχητικότητα του, για την επιστροφή του στο παιχνίδι, και για την διεκδίκηση του μέχρι τέλος, ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξαν σαφώς ρόλο οι λεπτομέρειες και ήμασταν λίγο πιο τυχεροί σε κάποια μικρά κομμάτια του παιχνιδιού, θα μπορούσαν να κερδίσει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες και εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς Χρήστο Σερέλη, και στο Λαύριο.

Θέλω να πάμε λίγο στην δική μας ομάδα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί βρισκόμασταν σε ένα οριακό σημείο, στον ψυχισμό μας και στον τρόπο που δουλεύει το μυαλό μας, και στο πως βλέπουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη. Το τελευταίο διάστημα φτάνοντας πολλές φορές στην πηγή και μη καταφέρνοντας να πιούμε νερό, φτάσαμε σε ένα οριακό σημείο που θα μπορούσαμε πολύ εύκολα μετά από μία ακόμα ήττα να αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για τους εαυτούς μας.

Είχαμε θέσει αυτό το παιχνίδι σε παιχνίδι αυτοσεβασμού, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη κυρίως και φυσικά για το όποιο βαθμολογικό όφελος, αλλά και για το να κερδίσουμε τον αυτοσεβασμό μας. Γι’ αυτό και τα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν με τρομερά ψυχικά αποθέματα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Νιώθω ότι σε μεγάλο βαθμό όσα τέθηκαν ως επιμέρους στόχοι κερδήθηκαν και στο πρώτο μισό του γηπέδου και στο δεύτερο μισό του γηπέδου σε ένα μεγάλο βαθμό εφαρμόστηκαν. Επίσης το δεύτερο κομμάτι που είχαμε θέσει ως προτεραιότητα ήταν να παρατείνουμε τα καλά μας διαστήματα και να ελαχιστοποιήσουμε τα νεκρά μας διαστήματα κυρίως πνευματικά, και νομίζω αυτό έγινε σήμερα και πιάστηκε και στο τελικό αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στο Λαύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…