Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Ευτυχισμένος για πολλούς λόγους”

“Ευτυχισμένος για πολλούς λόγους”

manolopoulos ifaistos

Ήφαιστος πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό στη Νέα Σμύρνη, καθώς κέρδισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Ο προπονητής της ομάδας της Λήμνου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε μετά την αναμέτρηση ότι είναι ευχαριστημένος για πολλούς λόγους.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα έλεγα ευτυχισμένος και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους.  Ο Πανιώνιος τον τελευταίο καιρό είναι πολύ δυνατός, ανταγωνιστικός και έχασε στις λεπτομέρειες κάποιες μεγάλες νίκες. Εχει πολύ καλούς παίκτες, είναι πολύ δουλεμένος κι εμείς ήρθαμε να τον αντιμετωπίσουμε χωρίς τον τραυματία βασικό μας πλέι μέικερ.

Είμαι ευτυχισμένος επειδή δείξαμε χαρακτήρα, όταν το παιχνίδι δεν πήγε καλά παλέψαμε, αντιδράσαμε, δεν το παρατήσαμε, όπως επίσης κι επειδή παιδιά χωρίς μεγάλο χρόνο που έρχονται από τον πάγκο, είναι πάντα πανέτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα.

Αυτή η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν και έχει γίνει μια οικογένεια και ξεπερνάει τα προβλήματά της επειδή παίζει ο ένας για τον άλλο. Τέλος, νικήσαμε σε μια πολύ δυνατή έδρα, αφού σήμερα ήρθαν όλοι και καλά έκαναν για να την τιμήσουν, αφού σε αυτό το γήπεδο έχει γραφτεί ιστορία και από τίτλους, νίκες, και από πρόσωπα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …