Κεντρική NBA “Έχω κάνει και καλύτερα καρφώματα, θέλω την πεντάδα μας στο All Star Game”
NBA

“Έχω κάνει και καλύτερα καρφώματα, θέλω την πεντάδα μας στο All Star Game”

giannis antetokounmpo hayward

Για το τρομερό κάρφωμα στο ματς με τους Πίστονς αλλά και για άλλα ζητήματα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα είπε:

Για τον Μπρουκ Λόπεζ: “Θα χάσει μερικά, αλλά θα βάλει πολλά. Θέλω να συνεχίσει να σουτάρει. Βοηθά την ομάδα. Μου δημιουργεί χώρο και είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις Τραβούσε τον Ντράμοντ έξω από τη ρακέτα. Ο Ντράμοντ δεν μπορούσε να μένει στη ρακέτα και να κάνει μπλοκ, αφού έπρεπε να ακολουθεί τον Μπρουκ. Μας δίνει πολλά drives σε παίκτες σαν εμένα και τον Μπλέντσο, πολλά plays που μπορούμε να επιλέξουμε. Είναι διασκεδαστικό να έχουμε νύχτες σαν αυτό. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν, να έχουν ενέργεια να παίξουν σκληρά. Πολλοί παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ στα προηγούμενα ματς, βοήθησαν απόψε”.

Για το σουτ που κάνει: “Δεν σκέφτομαι να πάρω 30 σουτ. Ψάχνω να βρω το ελεύθερο σουτ και να έχω αυτοπεποίθηση όταν σουτάρω”.

Για το All Star Game: “Θέλω να έχουμε όλη την βασική μας πεντάδα στο All Star Game, αλλά ξέρω πως δεν θα συμβεί. Πρέπει να έχουμε 3 παίκτες στο ASG. 3 με 4 παίκτες”.

Για το πόστερ κάρφωμα στον Λιούερ: “Έχω κάνει και καλύτερα καρφώματα. Το κάρφωμα το κρίνω με το πόσο δύσκολο είναι. Πόσο μακριά από το καλάθι, ποιος είναι μπροστά μου. Αν ήταν ο Γκρίφιν, ή ο Ντράμοντ απέναντι μου θα ήταν πιο δύσκολο το κάρφωμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…