Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Προμηθέας: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Κολοσσό

konstantinos papadakis kolossos rodou promitheas

Ο Προμηθέας το Σάββατο φιλοξενεί στην Πάτρα τον Κολοσσό Ρόδου και σ΄ακόμη ένα παιχνίδι θέλει τον κόσμο στο πλευρό του. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τους Νησιώτες.

Αναλυτικά:

“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Basket League (πρεμιέρας του Β΄ Γύρου) ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Κολοσσό. Ο Προμηθέας, συνεχίζει τον “καυτό” μαραθώνιο που διανύει το 2019 και θέλει την νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πριν τα καθοριστικά παιχνίδια με Περιστέρι, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 15:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 και Σάββατο 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…