Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίντεζης: “Αν ελέγξεις τον ρυθμό σε αυτά τα παιχνίδια, μπορείς να τα κερδίσεις και πιο εύκολα”

Πρίντεζης: “Αν ελέγξεις τον ρυθμό σε αυτά τα παιχνίδια, μπορείς να τα κερδίσεις και πιο εύκολα”

printezis olympiakos

Στη σημαντικότητα της αναμέτρησης στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με τη Μπαρτσελόνα. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην τετράδα, ενώ ξεκαθάρισε πως σε αυτά τα παιχνίδια ο έλεγχος του ρυθμού σου δίνει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με βάση την κατάσταση μέχρι στιγμής. Δεν κρίνει τίποτα όμως. Και να κερδίσουμε αύριο ή αν χάσουμε, δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαστούμε, ούτε να φέρουμε την καταστροφή. Το θέλουμε πάρα πολύ. Σίγουρα ξέρουμε πως μία νίκη θα μας φέρει κοντά στην πέμπτη θέση και στο κάτι παραπάνω, αλλά κάθε φορά που το κοιτάμε, μπορεί να προσγειωθούμε ανώμαλα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα παίζει καλύτερα τώρα τελευταία. Έχουν βρει τους ρόλους τους και τον ρυθμό της. Είναι μία ομάδα με τρομερό ταλέντο, βρίσκεται στο Top-3 της Euroleague σε αυτό το κομμάτι. Είναι ο Ερτέλ, ο Τόμιτς, ο Χάνγκα… Δεν μπορείς να εστιάσεις σε κάποιον συγκεκριμένα”.

Για τα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης, τόνισε: “Κατά την γνώμη μου, οι χαμένες μπάλες, τα ριμπάουντ και η αποφυγή των λαθών θα κρίνει το ματς. Πρέπει να δείξουμε θέληση, να ανανεώσουμε τις κατοχές μας, να παίξουμε καλά στην άμυνα. Αν ελέγξεις τον ρυθμό σε αυτά τα παιχνίδια, μπορείς να τα κερδίσεις και πιο εύκολα. Το επιθετικό ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικό, σου δίνει επιθέσεις, ενώ το αμυντικό μπορεί να σε βοηθήσει να τρέξεις το παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…