Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Με αρκετά προβλήματα ενόψει Οπάβα

ΠΑΟΚ: Με αρκετά προβλήματα ενόψει Οπάβα

paok oloi

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 12η αγωνιστική του BCL με την Οπάβα (23/1, 19:30) ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ Γκος, Τζόουνς και Χάτσερ έμεινα προληπτικά εκτός προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του, αλλά μετά από μία εβδομάδα εκτός Θεσσαλονίκης, με πολλές μετακινήσεις και συνεχόμενα παιχνίδια, ήταν λογικό να υπάρχουν και προβλήματα. Για αυτό υπήρχαν σημαντικές απουσίες και προβλήματα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του αγώνα με την BK Opava, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/1, στις 19:30) στο PAOK Sports Arena για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα αφορά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος με έντονα συμπτώματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας βρίσκεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.

Εκτός προπόνησης έμειναν προληπτικά και οι Phil Goss (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Jamal Jones (κάκωση στο γόνατο) και William Hatcher (ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο). Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, προσαρμοσμένο όμως και στις πολλές απουσίες που υπήρχαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…