Κεντρική NBA Ο τρομακτικός τραυματισμός του Νέρλενς Νοέλ (vid)
NBA

Ο τρομακτικός τραυματισμός του Νέρλενς Νοέλ (vid)

nerlens noel thunder

Το παιχνίδι απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στιγματίστηκε από ένα πολύ άσχημο συμβάν. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου, ο Νέρλενς Νοέλ σηκώθηκε από το έδαφος, προκειμένου να ανακόψει την προσπάθεια του Άντριου Γουίγκινς να καρφώσει, χτυπώντας σοβαρά στο παρκέ κατά την πτώση του.

Το βίντεο με τον τραυματισμό του Νοέλ

Ο Νοέλ έπεσε κάτω με τη δεξιά μεριά του κεφαλιού του κι έμεινε αναίσθητος στο παρκέ, με τον κρότο του χτυπήματος να μοιάζει σοκαριστικός. Το ιατρικό τιμ της Οκλαχόμα βρέθηκε ταχύτατα από πάνω του, προκειμένου να διαπιστωθεί άμεσα η σοβαρότητα της κατάστασης, με συμπαίκτες, αντιπάλους και κοινό να φαντάζουν σαστισμένοι.

Εν τέλει, ο Νοέλ διακομίστηκε με φορείο εκτός παρκέ, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, με τους φίλους της Οκλαχόμα να του χαρίζουν ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα.

Αφού αποχώρησε από το παρκέ, ο Νοέλ διακομίστηκε στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, με σκοπό να του γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και να διανυκτερεύσει εκεί. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με το επόμενο update της κατάστασής του να αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…