Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ο “βομβαρδισμός” έφερε ρεκόρ 4ετίας από το Περιστέρι

Ο “βομβαρδισμός” έφερε ρεκόρ 4ετίας από το Περιστέρι

Peristeri

Το Περιστέρι ήταν καταιγιστικό απέναντι στο Ρέθυμνο και πανηγύρισε μια εύκολη νίκη. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είχε εκπληκτικό ποσοστό στο τρίποντο με 72,22%, επίδοση που είναι η καλύτερη της 4ετίας.

Αναλυτικά το θέμα:

“Ακόμη και μία επιφανειακή ματιά στη στατιστική του αγώνα του Περιστερίου είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς της μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Ρεθύμνου Cretan Kings. Οι Κρητικοί εκτέλεσαν με 25,9% από το τρίποντο, την ώρα που οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη είχαν 72,22%, στην κορυφαία επίδοση της φετινής Betshop Basket League αλλά και συνολικά της τελευταίας 4ετίας.

Το Περιστέρι Βίκος Cola είχε 13/18 τρίποντα και αυτό το 72,2% διέλυσε την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος, που ήταν το 54,54% που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην πρεμιέρα με τον Ήφαιστο (12/22).

Για να βρούμε επίδοση μεγαλύτερη της σημερινής, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 21 Νοεμβρίου 2015 όταν ο Αρκαδικός εκτέλεσε με 73,68% στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Πατρών, έχοντας 14/19 τρίποντα. Από τότε οι κορυφαίες επιδόσεις ήταν το 64,71% που είχε η Δόξα Λευκάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17 και το 65,22% που είχε πέρσι το Λαύριο Aegean Cargo απέναντι στον Κόροιβο.

Τα 13 εύστοχα τρίποντα του, αποτελούν ρεκόρ περιόδου για το Περιστέρι Βίκος Cola που πριν το σημερινό παιχνίδι είχε φτάσει μόνο μία φορά σε διψήφιο αριθμό, έχοντας 12 κόντρα στην Κύμη.

*Το Περιστέρι Βίκος Cola πάντως έμεινε για δεύτερη φορά μετά την πρεμιέρα με την ΑΕΚ, χωρίς τάπα αλλά ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση κλεψιμάτων του, έχοντας 11 όσα και κόντρα στην Κύμη.

Σε ατομικό επίπεδο, την καλύτερη από τις 14 εμφανίσεις του στην Betshop Basket League έκανε ο Γιάννης Αγραβάνης, σημειώνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις του με οχτώ πόντους -δεν είχε ξεπεράσει τους τέσσερις στις προηγούμενες- επτά ριμπάουντ -είχε έξι κόντρα στην Κύμη- αλλά και ισοφαρίζοντας εκείνη των ασίστ, έχοντας δύο.

Από την άλλη πλευρά…

*Το Ρέθυμνο Cretan Kings είχε 18 αμυντικά ριμπάουντ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, στη χειρότερη φετινή επίδοση του.

*Την κορυφαία επίδοση του στην κατηγορία ισοφάρισε ο Χριστόφορος Ραζής με τους οχτώ πόντους του. Τόσους είχε στο ματς της 11ης αγωνιστικής της σεζόν 2016-17, με το Ρέθυμνο Cretan Kings απέναντι στον Κόροιβο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…