Κεντρική Ασίστ Shadow Ο (μπασκετικός) γάμος της χρονιάς

Ο (μπασκετικός) γάμος της χρονιάς

quigley vandersloot

Ένας διάσημος σκηνοθέτης είχε υποστηρίξει ότι είναι πιο εύκολο να γυρίσει μια σκηνή δολοφονίας, παρά μια ερωτικήσκηνή. «Όλοι έχουν φιληθεί, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους, αλλά πόσοι έχουν… φάει σφαίρα;», είχε πει, θέλοντας να τονίσει τη δυσκολία περιγραφής ενός γεγονότος οικείου στον κόσμο, σε σχέση με κάτι που απλά… φαντάζονται ότι μπορεί να συμβεί.

Για εμάς συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Βλέπετε, στις ΗΠΑ (και όχι μόνο) φωτογραφίες σαν αυτή που δημοσιεύουμε και γάμοι μεταξύ παικτριών, είναι καθημερινά γεγονότα. Στην Ελλάδα δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο. Όπως και να ‘χει είναι είδηση ότι η Κόρτνι Βάντερσλουτ νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της, Άλλι Κίγκλεϋ. Αμφότερες πέρασαν από τους Σικάγο Σκάι, έπαιξαν στην Τουρκία με επιτυχία, ενώ πήραν και ουγγρικά διαβατήρια (αγωνίστηκαν και στην Εθνική ομάδα), προκειμένου να μπορούν να αγωνίζονται ως Ευρωπαίες.

quigley vandersloot1

Αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, γεγονός που είχε ως αντίκτυπο να μείνει αρκετό καιρό χωρίς ομάδα η Άλλι! Βλέπετε, η Κόρτνι (η λίγο πιο κοντή στη φωτό) είχε κλείσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αικατερίνεμπουργκ, με πολύ καλό συμβόλαιο, οπότε έμεινε η Κίγκλεϋ να κάνει τις προετοιμασίες του γάμου. Όταν όλα έγιναν όπως ήθελε/αν, βρήκε μπασκετική στέγη στην ιταλική Σκίο (μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο ομάδες δίχως ευρωπαϊκή νίκη στην Ευρωλίγκα), όπου και αγωνίζεται.

Ο γάμος τους ήταν ένα από τα κοσμικά μπασκετικά γεγονότα της χρονιάς, με τους γονείς τους να εκφράζουν τη χαρά για την κατάληξη που είχε η σχέση των δύο παικτριών. Εμείς, να τους ευχηθούμε να είναι ευτυχισμένες

Πηγή: we24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…