Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών O κακός απολογισμός της Νεπτούνας σε εκτός έδρας αγώνες

O κακός απολογισμός της Νεπτούνας σε εκτός έδρας αγώνες

gikas promitheas

“Αγκαλιά” με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League είναι ο Προμηθέας και θέλει μια ακόμη νίκη στην διοργάνωση.

Η αντίπαλός του, η Νεπτούνας, δείχνει να χάνει δύναμη στα εκτός έδρας ματς, έχοντας μόλις δύο νίκες στα τελευταία 9 ματς.

Το Champions League αναφέρει για το σημερινό ματς:

  • Ο Προμηθέας Πάτρας έχει νικήσει σε τέσσερα από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια του στο BCL αυτή τη σεζόν, ενώ η Neptunas Klaipeda έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία εννέα εκτός έδρας στο BCL.
  • Ο Προμηθέας Πάτρας έχει νικήσει και στα πέντε ματς, στα οποία δέχθηκε λιγότερους από 80 πόντους στο BCL αυτής της σεζόν.
  • Η Neptunas Klaipeda έχει αναγκάσει τους αντιπάλους της να κάνουν τα περισσότερα φάουλ ανά ματς (24,2), σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα του BCL αυτή τη σεζόν.
  • Ο Terrell Parks του Προμηθέα Πάτρας έβαλε 18 πόντους απέναντι στην Neptunas Klaipeda στο ματς της 6ης αγωνιστικής, στο ρεκόρ της σεζόν για τον ίδιο στο BCL το 2018/19.
  • Ο Kyle Weaver της Neptunas Klaipeda έχει βάλει κατά μέσο όρο 14 πόντους ανά ματς στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του στο BCL, ενώ δεν είχε βάλει διψήφιο αριθμό πόντων στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια του στο BCL.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…