Κεντρική NBA O Αντετοκούνμπο, η κορυφή και η… coca cola
NBA

O Αντετοκούνμπο, η κορυφή και η… coca cola

giannis antetokounmpo 2

Από την πρώτη θέση της Ανατολής και με τέσσερις τίτλους του κορυφαίου της εβδομάδας στο ΝΒΑ (οι δύο τελευταίοι διαδοχικοί) «αποχαιρέτησαν» οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αντίστοιχα, το 2018.

Τι κρατά ο Giannis από το έτος που μας πέρασε και τι ελπίζει για το 2019; Φυσικά την κορυφή της κατάταξης και την ανάγκη να… «παραμείνουμε πεινασμένοι και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», όπως δήλωσε ο «Greek Freak» στα ΜΜΕ του Μιλγουόκι.

Οσο για το μυστικό της εφετινής επιτυχίας των «ελαφιών»; Τα συστατικά της… coca cola που την κάνουν ξεχωριστή!

«Προφανώς είμαστε πρώτοι στην Ανατολή. Έχουμε σπουδαίους ανθρώπους στον οργανισμό, έχω σπουδαίους συμπαίκτες στην ομάδα και το πιο σημαντικό είναι ότι περνάμε καλά. Η ατμόσφαιρα είναι τόσο, τόσο καλή. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία ως ομάδα να κάνουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη χρονιά. Πρέπει να παραμείνουμε πεινασμένοι και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά ο αστέρας των Μπακς και συνέχισε:

«Το να είμαστε πρώτοι στην Ανατολή σημαίνει κάτι, ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε χάσει ακόμα δύο παιχνίδια στη σειρά. Πριν από δύο ημέρες παρακολουθούσα highlights από τα προηγούμενα χρόνια, έβλεπα τι έκανα τότε και δεν κάνω τώρα και αυτό που μου κόλλησε στο μυαλό είναι ότι τότε χάναμε. Με πλήγωνε πολύ αυτό».

Ποιο είναι όμως το μυστικό της εφετινής πορείας των «ελαφιών»; «Αναρωτιόμουν τότε συνέχεια γιατί χάνουμε. Φέτος κερδίζουμε όμως και αυτό συμβαίνει επειδή ξέρουμε καλά το άσχημο συναίσθημα της ήττας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν χάνουμε διαδοχικά παιχνίδια. Δεν μας αρέσει αυτό το συναίσθημα ως ομάδας και προ πάντων εμένα. Είναι όπως όταν αρχίζεις να πίνεις Coca Cola. Δεν σου αρέσει μετά να πίνεις μια οποιαδήποτε Cola. Κάπως έτσι, όταν αρχίσεις να κερδίζεις, δεν σου αρέσει να χάνεις», υπογράμμισε ο Giannis.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…