Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μπούμπουρας: “Σκέφτηκα ότι η Λήμνος πρέπει να βγει από την αφάνεια”

Μπούμπουρας: “Σκέφτηκα ότι η Λήμνος πρέπει να βγει από την αφάνεια”

boubouras pantelis

Για την σημαντική φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Ήφαιστο Λήμνου μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Παντελής Μπούμπουρας. Συγκεκριμένα είπε:

Για το εγχείρημα με τον Ήφαιστο:

“Σκέφτηκα ότι η Λήμνος πρέπει να βγει από την αφάνεια και να γίνει ξακουστή σε όλο τον κόσμο. Κάποια στιγμή όταν ήμουν στην Ουκρανία με τον Παναγιώτη Φασούλα μου ήρθε αυτή η ιδέα: Να πάρω μια ομάδα και να την φέρω στη Λήμνο.

Αυτό ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα -όχι μόνο για το οικονομικό κομμάτι- που ούτε καν το είχα φανταστεί νωρίτερα. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν μια μεγάλη γιορτή γιατί παίξαμε με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί ο κόσμος της Λήμνου έχει καταλάβει τι κάνουμε. Αυτό δεν είναι μια επιχειρηματική κίνηση. Ερχόμαστε από μακριά και είναι μόνο το συναίσθημα που μας οδηγεί. Είναι ο πρώτος χρόνος και θα στηρίξουμε την προσπάθεια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μας στηρίζει ο κόσμος και στο γήπεδο έρχονται οικογένειες με μικρά παιδιά. Αυτό μας δίνει χαρά και δύναμη να προχωρήσουμε”

Για το αν αυτή η απόφαση αποτελεί παράδειγμα και για άλλους επιχειρηματίες:

“Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα, η πατρίδα μας, περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Αλλά κι εκεί που είμαι εγώ είναι τα ίδια, υπάρχουν και χειρότερα προβλήματα. Οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή δυσκολεύονται να μπουν στον αθλητισμό, γιατί τα έσοδα είναι λιγότερα από τα έξοδα αλλά το σημαντικό είναι ότι βοηθάς έναν τόπο κι αυτό έχει μεγαλύτερη αξία από το οικονομικό. Το μπάσκετ μάς δίνει μεγάλες χαρές εδώ και πολλά χρόνια κι εύχομαι να συνεχίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …