Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Να είμαστε προσεκτικοί κόντρα στην Ντιζόν”

Μπάνκι: “Να είμαστε προσεκτικοί κόντρα στην Ντιζόν”

banki

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιζόν έκανε ο Λούκα Μπάνκι. Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στο πόσο αθλητική ομάδα είναι η Γάλλοι, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αντιμετωπίζουμε τη Ντιζόν, η οποία έχει βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα της στους τελευταίους αγώνες. Είναι “αθλητική” ομάδα και παίζει πολύ καλή επιθετική άμυνα. Η θέση της στη βαθμολογία δεν συμβαδίζει με το ταλέντο της ομάδας, καθώς έχασε για πολλά ματς τον Χόλστον, ο οποίος είναι ο παίκτης – κλειδί.

Προέρχεται από δύο νίκες, με Νίμπουρκ και Φουενλαμπράδα, και από μια εντυπωσιακή εμφάνιση – νίκη, στο γαλλικό Πρωτάθλημα απέναντι στη Στρασμπούρ. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με ψυχολογία στα ύψη. Θα έλθει στο ΟΑΚΑ για να παλέψει, αναζητώντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου» και συνέχισε λέγοντας:

«Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Να δώσουμε έμφαση στην άμυνά μας και ειδικά στα ριμπάουντ. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…