Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Με 11αδα στη Ρόδο

Με 11αδα στη Ρόδο

omadiki paok

Τον Κολοσσό στη Ρόδο θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ο Γκάρετ δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας λόγω τραυματισμού και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα, οι “ασπρόμαυροι” θα παραταχθούν με 11 παίκτες.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Ρόδο, συμμετέχουν οι : Jamal Jones, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας, Milenko Tepic, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher και Phil Goss.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, ενώ ο προπονητής της ομάδας του “δικεφάλου” δήλωσε: “Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη στο γήπεδό του. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν αγωνιστικά στην ομάδα μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε, για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…