Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε από την αρχή”

Μανωλόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε από την αρχή”

Sotiris Manolopoulos

Για την αναμέτρηση τη Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο έγραψε στο προσωπικό του blog ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο παίκτης του Ηφαίστου τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμοι για το ματς, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα πρέπει να μείνει προσγειωμένη για να “κλειδώσει” την παραμονή.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους,

Στο τελευταίο παιχνίδι στο «Νίκος Σαμαρά» μπορεί να έσπασε το αήττητο της έδρας μας αλλά αυτή η ήττα ήρθε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την αναμέτρηση το κυριότερο που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που έχουμε μετά τον τραυματισμό του βασικού μας οργανωτή (σ.σ. Τάιρον Μπρέιζελτον) και στο πώς όλοι μας θα δουλέψουμε, ώστε να καλύψουμε το κενό του.

Επίσης, προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα τα οποία θα μας φανούν σημαντικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Νομίζω όμως, ότι το πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο και αυτό που θα μείνει στο μυαλό όλων όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι ήταν η πολύ όμορφη κίνηση της ομάδας μου να τιμήσει τη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα βολειμπολίστα και ίνδαλμα για πολλούς, Νίκο Σαμαρά.

Σε απόλυτα συγκινησιακό κλίμα είδαμε το λάβαρο που θα κοσμεί για πάντα το γήπεδο μας με το όνομα του αλλά και τον πατέρα της συζύγου του να μάς δίνει μαθήματα ζωής. Η στιγμή ήταν ξεχωριστή και θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

Στο καθαρά μπασκετικό κομμάτι μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πανιωνιο, στη Νέα Σμύρνη. Μια ομάδα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει πάση θυσία την νίκη. Το τεχνικό επιτελείο παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχαμε από την Τρίτη ουσιαστικά για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν προκειμένου να εμφανιστούμε έτοιμοι για αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.

Ο έλεγχος των ριμπάουντ, ο περιορισμός των λαθών καθώς και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Αν καταφέρουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που θα μας υποδείξουν οι προπονητές μας θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε από την αρχή.

ΥΓ.1: Μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι να είμαστε σοβαροί σε όλο το πρωτάθλημα και με αρχικό στόχο να κλειδώσουμε 101% την παραμονή να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και περισσότερες νίκες.

ΥΓ.2: Είναι χαρά μου να αναλαμβάνω το blog και να έχω αυτή την επικοινωνία με τον κόσμο του μπάσκετ. Ιδιαίτερή χαρά κιόλας που συνεχίζω το blog από τον Σπύρο (σ.σ. Μούρτο), έναν πολύ καλό παίκτη και ακόμα καλύτερο συμπαίκτη. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να είμαστε οι πρώτοι αρχηγοί του Ηφαίστου Λήμνου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …