Κεντρική NBA Κορυφαίος παίκτης του μήνα ο Αντετοκούνμπο!
NBA

Κορυφαίος παίκτης του μήνα ο Αντετοκούνμπο!

giannis antetokounmpo 10

Μετά την ανάδειξη του σε παίκτη της εβδομάδας, για δεύτερη διαδοχική φορά και τέταρτη τη φετινή σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε και παίκτης του μήνα (Δεκέμβριο) στην Ανατολή. Με μέσους όρους 25.6 πόντους, 12.5 ριμπάουντ, 1.9 μπλοκ, 1.2 κλεψίματα και 6.2 ασίστ ο Giannis διατήρησε τον τίτλο του κορυφαίου του μήνα, καθώς τον είχε «αρπάξει» και στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου του ΝΒΑ (Οκτώβριο/Νοέμβριο). Παράλληλα, η σημερινή διάκριση ήταν η τρίτη της καριέρας του.

Ο «Greek Freak», ο οποίος είναι πρώτος στην ψηφοφορία της Ανατολής για το All Star Game, οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε ρεκόρ 10-4 το Δεκέμβριο και στην κορυφή της κατάταξης. Κατά τον τελευταίο μήνα του 2018 ο Αντετοκούνμπο σημείωσε +30 πόντους σε επτά από τους 13 αγώνες των «ελαφιών», ενώ κορυφαία του εμφάνιση (career high) ήταν οι 44 που φόρτωσε το καλάθι των Καβαλιέρς στις 14/12. Παράλληλα, είχε έξι αγώνες σε αυτό το διάστημα με το λιγότερο 30 πόντους και 10 ριμπάουντ. Στις 29/12, απέναντι στο Μπρούκλιν, σημείωσε το 12ο τριπλ νταμπλ της καριέρας τρου με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Στην Δύση, κορυφαίος παίκτης του μήνα αναδείχθηκε ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς (μ.ο. 36.4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 7.9 ασίστ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…