Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κασελάκης: “Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στον Ολυμπιακό”

Κασελάκης: “Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στον Ολυμπιακό”

kaselakis

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έγραψε ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο φόργουορντ του Προμηθέα στάθηκε στην ποιότητα των “ερυθρολεύκων”, ενώ κάλεσε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει με την παρουσία του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μετά την σημαντική νίκη επί της Μπαϊρόιτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφουμε ξανά πίσω στις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα με ένα μεγάλο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Ολυμπιακό.

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί ο αντίπαλός μας να έχει δώσει 2 παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα για την Ευρωλίγκα με αντιπάλους την Μπασκόνια και την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως είναι μια ομάδα με βάθος, ποιότητα και εμπειρία και θεωρώ ότι δεν θα έχει κουραστεί ή επηρεαστεί ενόψει του μεταξύ μας αγώνα.

Από την πλευρά μας, εμείς θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Το παιχνίδι απαιτεί τα μέγιστα επίπεδα συγκέντρωσης, καθώς επίσης και ενέργεια και μαχητικότητα.

Καλούμε τον κόσμο στο «Τόφαλος» προκειμένου να απολαύσει όμορφο μπάσκετ, αλλά και επειδή ο Προμηθέας αξίζει την στήριξη των φιλάθλων για την μέχρι τώρα πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει και μια επιβράβευση για εμάς και θα μας δώσει και ένα έξτρα κίνητρο να τα δώσουμε όλα.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στο γήπεδο για ένα μεγάλο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…