Κεντρική Elite League Καρδίτσα: “Καρφιά” για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

Καρδίτσα: “Καρφιά” για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

karditsa 1

Η Καρδίτσα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας και πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, όμως είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Η Καρδίτσα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπήρξαν ανάποδα σφυρίγματα και τόνισαν ότι έχουν παράπονο για την ευκαιρία που τους στέρησαν.

Αναλυτικά:

“O Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο της Α2 Εθνικής και μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, Ιωνικό Νίκαιας, όμως ηττήθηκε τελικά με 79-88.

Μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο ο Α.Σ.Κ. βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15-29, βρήκε λύσεις σε άμυνα και επίθεση, μείωσε σε 37-43 στο ημίχρονο και ολοκληρώνοντας την ανατροπή, πέρασε μπροστά με 59-57 στο 28′.

Στην τελευταία περίοδο, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ, με το προβάδισμα να εναλλάσσεται και στην τελική ευθεία, η ευστοχία των φιλοξενούμενων αλλά και ανάποδα σφυρίγματα καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο κι ένα δίκαιο παράπονο για την ευκαιρία που μας στέρησαν.

Συνεχίζουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…