Κεντρική Γ' Εθνική Ιωνικός ΝΦ: Και επίσημα τέλος ο Δεσποτάκης!

Ιωνικός ΝΦ: Και επίσημα τέλος ο Δεσποτάκης!

Δεσποτάκης

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον πάγκο του Ιωνικού ΝΦ ο Μάριος Δεσποτάκης. Ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και η διοίκηση της ομάδας έκανε δεκτή την παραίτηση του και στην ανακοίνωση της τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας με τον coach Δεσποτάκη για προσωπικούς λόγους του ιδίου.

Ο Μάριος, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, μας κέρδισε με την αγάπη για τη δουλεία του, την εμμονή στην τελειότητα, την εργασιομανία, το ήθος και τη σοβαρότητα του, χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει όχι μόνο σαν προπονητή, αλλά και σαν άνθρωπο. Είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τη μεγάλη αλλαγή της εικόνας της ομάδας μας, εικόνα που μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον καθώς ο Μάριος δημιούργησε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα μπορούσε άνετα να παίζει σε ανώτερη κατηγορία.

Ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τον ΚΥΡΙΟ Δεσποτάκη και του εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της πολλά υποσχόμενης επαγγελματικής του καριέρας!

Μάριε, σε ευχαριστούμε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός: Αναβολή και μετάθεση για αύριο

Μεταφέρθηκε για αύριο (25/4) το Πανναξιακός – Ηλυσιακός. Αύριο (25/4, 15:30) μετατέθ…