Κεντρική NBA Επιτέλους, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς επιστρέφει!
NBA

Επιτέλους, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς επιστρέφει!

demarcus cousins

Η μεγάλη ώρα της επανόδου του ΝτεΜάρκους Κάζινς έφθασε! Ο “Boogie” βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του κι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε πλήρη παράταξη εντός ολίγων ημερών!

Συγκεκριμένα, η 18η Ιανουαρίου είναι η “χρυσή” ημερομηνία, την οποία έχουν “σημαδέψει” οι Γουόριορς, ώστε ο Κάζινς να πατήσει ξανά παρκέ! Την είδηση αυτή αποκάλυψε πρώτος ο ρεπόρτερ του Undefeated, Μαρκ Σπίαρς, με τον κόουτς του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ, να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, λέγοντας ότι η μεγάλη επιστροφή θα πραγματοποιηθεί “περίπου αυτήν την ημερομηνία”.

Επίσης, ο Κερ ανέφερε ότι ο Κάζινς έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο την τελευταία εβδομάδα κι ότι αν αυτή συνεχιστεί, τότε θα μπορεί να είναι έτοιμος εντός της προαναφερθείσας ημερομηνίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάζινς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στις 26 Ιανουαρίου του 2018, φορώντας τη φανέλα των Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στους Γουόριορς με μονοετές συμβόλαιο ύψους 5.3 εκατομμυρίων δολαρίων (mid-level exception), προφανώς για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην καριέρα του κι έπειτα να βγει στην ελεύθερη αγορά το 2019, διεκδικώντας max συμβόλαιο.

Το μόνο που απομένει να δει κανείς είναι τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με την καλύτερη δυνατή πεντάδα τους στο παρκέ (Κάρι, Τόμπσον, Ντουράντ, Γκριν, Κάζινς), μια “πυρηνική” ομάδα που θα μπορούσε άνετα να απαρτίζει ακόμα και την Εθνική των ΗΠΑ, καθώς διαθέτει έναν εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη σε κάθε θέση.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…