Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

thanasis giannakopoulos

Η οικογένεια του δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας που περνάει ο θείος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άθελα του αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Θανάσης Γιανναλόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Ζαλγκίρις με το “τριφύλλι” στο Κάουνας, για την 19η αγωνιστική της Euroleague.

“Θέλω να του ευχηθώ καλή ανάρρωση. Έχει κάποια προβλήματα υγείας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο! Ελπίζω να αναρρώσει”, ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Λιθουανών και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι σκέψεις όλων των φίλων του Παναθηναϊκού κι όχι μόνο βρίσκονται στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος λίγους μήνες μετά τον χαμό των αδελφών του, Κώστα και Παύλου, δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού έχει γεννηθεί το 1931 στην Αθήνα κι ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού το 1992, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, μέχρι να τα παραδώσουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009 κι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον αθλητισμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…