Κεντρική Γυναίκες Διασκέδαση για τις Εσπερίδες μετά την ήττα (pics)

Διασκέδαση για τις Εσπερίδες μετά την ήττα (pics)

esperides olympiakos

“Οικογενειακό” το κλίμα στις Εσπερίδες μιας και μετά την ήττα (84-39) από τον Ολυμπιακό, όλη η ομάδα διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό , η ζωή συνεχίζεται  και το βράδυ του Σαββάτου οι Εσπερίδες διασκέδασαν στο κατάμεστο ΦΩΤΑΕΡΙΟ με Πλούταρχο και Ασλανίδου . Ήταν η πιο επιτυχημένη εκδήλωση του συλλόγου τα τελευταία δέκα χρόνια και όλος ο κόσμος ευχαριστήθηκε μέχρι πρωίας (5.15 ολοκληρώθηκε το εκπληκτικό πρόγραμμα) . Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν τον σύλλογο και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία που οφείλεται στην ημερομηνία αιχμής Σάββατο 26 Ιανουαρίου”.

11 89

Για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τονίζεται:

“Ο πολύπειρος φωτογράφος Ανδρέας Ανδρεόπουλος απεικόνισε όσο πιο γλαφυρά μπορούσε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εσπερίδων που έγινε στον ζεστό χώρο του εστιατορίου “Μπαρμπαδήμος”  του κορυφαίου επί πολλά έτη χορηγού της ομάδας (Δαβάκη 39 Καλλιθέα) . Ήταν μια όμορφη και σεμνή τελετή που έγινε παρουσία του προέδρου του αθλ. οργανισμού Κώστα Ευσταθίου , του ηγέτη της παράταξης Τώρα Καλλιθέα δημοτκού συμβούλου Λάζαρου Λασκαρίδη και του δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Ανδρεάδη , σύσσωμης της γυναικείας ομάδας και αρκετών αθλητριών των τμημάτων υποδομής , των χορηγών του συλλόγου και των αθλητριών που τιμήθηκαν για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Αναλυτικά τιμήθηκαν οι δίδυμες αδερφές Βέρα και Νόνικα Σκορδά , η Μαρσίντα Τζαμπάζι και η Ειρήνη Μπαλιούση για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπ. ιδρύματα . Επίσης τιμήθηκαν οι αφοί Χριστοφή (μέσω της Έφης Κατσαμπά Χριστοφή) , ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (συνιδιοκτήτης του Μπαρμπαδήμου) και της ιδιοκτήτριας των Laserskin Καλλιθέας κ. Παναγιώτα Μαθιουδάκη.

Το νόμισμα της κεντρικής πίτας κέρδισε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος . Οι αθλήτριες πέραν της εξαιρετικής πίτας του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ (αποκόμισε μόνο εξαιρετικά και ευμενή  σχόλια για την φρεσκάδα και την ποιότητα) , γεύτηκαν και τις υπέροχες γεύσεις του μεζεδοπωλείου ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (ο κ. Παναγιώτης Γκαϊταζής μερίμνησε για σπέσιαλ πίτσες για όλους). Ευχαριστούμε όσους τίμησαν τον σύλλογό μας με την παρουσία τους .

pita%2B%2Bandreo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…