Κεντρική Β' Εθνική Χαλκηδόνα: Διανυκτέρευση στην Κέρκυρα με “αιχμές”

Χαλκηδόνα: Διανυκτέρευση στην Κέρκυρα με “αιχμές”

Η Χαλκηδόνα κατάφερε να κερδίσει τον Φαίακα στην Κέρκυρα με 74-68 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Η Χαλκηδόνα, όμως, δεν κατάφερε να φύγει από το νησί, λόγω διαφόρων περιστατικών και των κακών καιρικών συνθηκών.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Κορνήλιος Τσαλώνης, έκανε μία σχετική ανάρτηση εξιστορώντας διάφορα περιστατικά για το ταξίδι τους στην Κέρκυρα, ενώ άφησε και πολλές “αιχμές”.

Αναλυτικά:

“Ζητήσαμε γήπεδο για προπόνηση μια μέρα πριν μας είπαν όχι . Ζητήσαμε να γίνει το ματς στις 14:00 για να προλάβουμε να φύγουμε μας είπαν όχι . Ζητήσαμε αναβολή του αγώνα εκτός από την ΕΟΚ δεν το δέχθηκε ούτε η αντίπαλη ομάδα . Ξεκινήσαμε με -5 και έφτασε μέχρι και -12 βαθμούς στο ταξίδι για την Κέρκυρα . Πήγαμε με 10 άτομα . Πήγαμε με προπονητή όπου έκανε το ντεμπούτο του σαν coach.

Παίξαμε με -2 βαθμούς στο γήπεδο . Μας έδιναν οι αντίπαλοι 0% ποσοστό νίκης και μας έλεγαν για κλοντιες σιφερ και τέτοια . Μάλιστα μπορώ να θυμηθώ πολλά ακόμη . Εμείς κύριοι είμαστε εδώ το διασκεδάζουμε περνάμε καλά παρόλο που αποκλειστήκαμε στο νησί της Κέρκυρας λόγω απαγορευτικού στα Ιωάννινα . Συνεχίζουμε κοιτάμε μπροστά . Σήμερα το χαιρόμαστε και από αύριο δουλειά αφού φτάσουμε με το καλό στα σπίτια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…