Κεντρική NBA Τριπλ-νταμπλ ο Χάρντεν, σπουδαίο “διπλό” οι Ρόκετς! (vids)
NBA

Τριπλ-νταμπλ ο Χάρντεν, σπουδαίο “διπλό” οι Ρόκετς! (vids)

harden gasol

Η τρομερή φόρμα του Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζεται με ακάθεκτους ρυθμούς κι ο περσινός MVP παλεύει με το γνωστό του στυλ, ώστε να “ξεκολλήσει” τους Χιούστον Ρόκετς από τον “πυθμένα” της Δυτικής Περιφέρειας, στον οποίο ανέλπιστα βρίσκονται. Παρότι κόντεψαν να πετάξουν στα σκουπίδια το +21 του πρώτου ημιχρόνου, οι “ρουκέτες” μπήκαν στο άντρο των Μέμφις Γκρίζλις και κατέβαλλαν την αντίστασή τους με 105-97, φθάνοντας ξανά το ρεκόρ τους στο 50% (14-14).

Ο Χάρντεν συνέχισε το “βιολί” του, με 32 πόντους (6/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 11/13 βολές), 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 5 λάθη σε 40.5 λεπτά συμμετοχής, μόλις δύο ημέρες μετά το τριπλ-νταμπλ με 50άρα κόντρα στους Λέικερς! Αξιοποιώντας στο έπακρο τις πικ-εν-ρολ και τις isolation καταστάσεις, ο “Beard” έκοψε στη μέση την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε το 3ο φετινό του τριπλ-νταμπλ, με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ (6) να είναι ο μόνος που βρίσκεται από πάνω του την τρέχουσα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρντεν είναι ο πρώτος σκόρερ της λίγκας με 30.9 πόντους ανά αγώνα, οδεύοντας στο να επαναλάβει το εν λόγω κατόρθωμα για 2η σερί σεζόν. Ο ηγέτης των Ρόκετς, μάλιστα, βρίσκεται στους 2 κορυφαίους σκόρερ της χρονιάς κάθε φορά από τη σεζόν 2014-15 μέχρι και σήμερα ενώ, φιγουράρει μόνιμα στο top-5 από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Χιούστον (2012-13)!

Τα highlights του Χάρντεν

https://www.youtube.com/watch?v=KTHmaMRnwRY

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…