Κεντρική Γ' Εθνική Τα μέτρα ασφαλείας στο Αχαγιά – Αιγάλεω

Τα μέτρα ασφαλείας στο Αχαγιά – Αιγάλεω

axagia kosmos me akrata

Ένα σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να συμβεί αύριο (15/12, 17:00) στο κλειστό της Κάτω Αχαγιάς, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθληματος.

Η Πατρινή ομάδα μέσω ανακοίνωσης προς τους φιλάθλους της, έκανε γνωστό τα μέτρα που θα παρθούν από την αστυνομία με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Σε ρυθμούς ντέρμπι ζει η πόλη της Δυτικής Αχαΐας εν όψη της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος Αιγάλεω. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι μεγάλη, τέτοια που πραγματικά αναμένεται να μην “πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο”.

Η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση της Κάτω Αχαΐας έχουν κάνει αυτοψία στον χώρο και έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Τα μέτρα που έχουν παρθεί είναι:

1. Το πάρκινγκ θα παραμείνει κλειστό για έλεγχο και προστασία του προαυλίου χώρου, έχει παραχωρηθεί το πάρκινγκ που βρίσκεται πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου έναντι του Εργοστασίου της Friggoglass για τα αυτοκίνητα.
2. Οι κατοχοι διαρκείας θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 16:00 καθώς και οι ακαδημίες.
3. Θα υπάρχει έλεγχος στις εισόδους, θα απαγορεύεται να έχουν μπουκαλάκια η κλειστά αντικείμενα στις εξέδρες.
4. Στην δεξιά είσοδο του γηπέδου όπως εισέρχονται οι φίλαθλοι θα εξυπηρετήσει κόσμο των φιλοξενούμενων.
Φίλαθλοι σας καλούμε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μια ιστορική ομάδα και ελπιζουμε να ζήσετε την εμπειρία από κοντά να δείτε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…