Κεντρική Διεθνή Στην κορυφή των power rankings του BCL η ΑΕΚ (pic)

Στην κορυφή των power rankings του BCL η ΑΕΚ (pic)

malcolm griffin aek hapoel ierousalim

Στην πρώτη θέση στο Top10 των εβδομαδιαίων power rankings στο BCL φιγουράρει η ΑΕΚ, μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Άνοδος τριών θέσεων για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην 7η, ενώ ο Προμηθέας είναι 11ος.

Η ιστοσελίδα του BCL γράφει:

Για την ΑΕΚ: “Η AEK είναι η απάντηση στην τελευταία ερώτηση! Ανησυχούσαμε όλοι για τους περσινούς πρωταθλητές, όταν ηττήθηκαν στην πρεμιέρα στην έδρα τους απέναντι στη Hapoel Jerusalem και μετά πήγαν στην παράταση κόντρα στη CEZ Nymburk την επόμενη εβδομάδα, αλλά η ΑΕΚ έχει πάρει φωτιά τώρα! Ο coach Luca Banchi βρήκε την τελειότητα, η ΑΕΚ νίκησε σε εννέα σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν η Ομάδα της Αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα και είναι δύσκολο να φανταστείς πως θα χάσει ματς ξανά. Θα συμβεί, το ξέρουμε… Αλλά πώς;! Η Βασίλισσα μοιάζει ανίκητη αυτή τη στιγμή… Ρεκόρ στη σεζόν: 14-4”

Για τον ΠΑΟΚ: “Κουράστηκα να γράφω κάτι με νόημα για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτή τη φορά, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι τόσο καυτός, που δεν είναι ασφαλές να τον πλησιάσεις. Νίκησε σε πέντε σερί ματς στο Basketball Champions League. Ρεκόρ στη σεζόν: 12-7”.

Για τον Προμηθέα: “Ο Προμηθέας Πάτρας είναι ακόμα πρώτος στα προηγμένα αμυντικά στατιστικά στο Basketball Champions League, παρά το γεγονός πως η Filou Oostende του έβαλε 88 πόντους στην αυλή του την προηγούμενη εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, οι back-to-back εντός έδρας ήττες στο Basketball Champions League τον έσπρωξαν εκτός Top 10 και η ομάδα δεν μπορεί να ανεχτεί να της φύγει το ματς στην έδρα της Olimpija. Ρεκόρ στη σεζόν: 12-7”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

👑 The Queen @AEKBC is flaming & looks unbeatable in the latest edition of the #BasketballCL #PowerRankings!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Champions League (@basketballcl) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…