Κεντρική Elite League Σορώτος: “Η ομάδα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το τι είναι ατομικά και ομαδικά”

Σορώτος: “Η ομάδα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το τι είναι ατομικά και ομαδικά”

sorotos karagiannis

O Kόροιβος δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Ιπποκράτη και ο Κώστας Σορώτος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Ιπποκράτη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στην παράταση, αλλά ο Ιπποκράτης φάνηκε να θέλει το παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Έτσι είναι ότι στην έδρα σου χάνεις είκοσι ριμπάουντ, είσαι άξιος της μοίρας σου. Δυστυχώς η ομάδα μας πρέπει να επαναπροσδιορίσει το τι είναι ατομικά και ομαδικά για να ξαναμπεί στον δρόμο της. Όταν ξεκινήσαμε είπαμε ότι αυτή η ομάδα πρέπει να μάχεται σκεπτόμενα και να στηρίζεται στην ομαδικότητα. Βέβαια, χάσαμε και μια ευκαιρία στο τέλος, με κάποιες χαμένες βολές και χαμένα ριμπάουντ, που ήταν καθοριστικά. Στις νίκες το μερίδιο το έχουν οι παίκτες και στις ήττες ο προπονητής έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Από σεβασμό από την αρχή του πρωταθλήματος δεν έχω σχολιάσει τις διαιτησίες. Και, παρόλο που η νίκη του Ιπποκράτη σήμερα είναι δίκαιη, δεν μπορώ να μη μιλήσω ξανά, γιατί πρέπει κάποια στιγμή κι εμείς να υποστηρίξουμε την προσπάθειά μας που κι άλλες φορές έχει αδικηθεί. Σήμερα δεν ήταν κακή η διαιτησία, αλλά ένα σφύριγμα θα έκανε τη διαφορά. Και ξαναλέω ο Ιπποκράτης ήταν καλύτερος και νίκησε. Όμως, και στην Καρδίτσα ήμασταν καλύτεροι εμείς αλλά χάσαμε με ένα τάκλιν που στο ποδόσφαιρο είναι κόκκινη κάρτα. Στη Λάρισα τα ίδια, στον Ηρακλή όταν φτάσαμε στους τέσσερις πόντους αδικηθήκαμε ξανά, ακόμα και στη Νίκαια με τον Ιωνικό η δική μας ομάδα αδικήθηκε, αν και χάσαμε με μεγάλη διαφορά.

Δεν έχουμε αναφερθεί ξανά στη διαιτησία σαν ομάδα, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει γενικά, αλλά εγώ προσωπικά δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να μην υποστηρίξω τη δική μας προσπάθεια, που σε αρκετές περιπτώσεις έχει αδικηθεί από άλλους παράγοντες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …